Segrare...igen

Jodå. Vann kortspelet igår igen. Lät Janne vinna andra omgången för att dom ska vilja fortsätta spela. Andreas slog lite rekord, fast åt lite fel håll om man säger så. Å andra sidan har han åren på sig att lära sig.

Idag är det jobb igen. Hoppas på massa nya varor och en massa folk.

Tiden går fort och nu är det bara fyra dagar kvar innan Hanna & Com drar iväg till Grekland. Vissa tycker att jag överdriver min oro och andra förstår precis vad jag är nojig för. Hoppas att dom får skitkul och att allt går bra. Längtar redan tills hon är hemma igen!

Ha en bra dag!

Lat & ledig

Jag är verkligen kass på att blogga så här års....Det är bara att inse.

Jag jobbar, sköter markservicen och mår för övrigt alldeles utmärkt. Igår slutade jag tidigt och för att slippa göra nått viktigt idag, på min lediga dag, städade jag, tvättade sju maskiner och handlade. Körigt värre och svetten rann då jag for runt som en galning men idag är det sköönt att bara få vara ledig.

Spöade Janne & Andreas i kort igår. Igen! Herre gud va lätt det kan vara ibland. Hoppas få mig en match ikväll igen och att någon av pojkarna lyckas vinna. Annars får jag göra mig lite så stämning runt bordet blir lite gladare.

Malle har födelsedag

Idag eller snarare imorgon, den 28:e, fyller världens bästa Malin år. Stort Grattis gumman. Kan inte begripa hur min värld skulle vara utan Dig. Tack för att Du finns och är precis så som Du är.

Sååå skööön dag!

Vissa dagar är bara bättre än andra. En sån dag blev det idag.

Vaknade i lagom tid. Frukost och lite fix här hemma. Sen samlade vi ihop lite barn på olika ställen runt om vår stad. Sen åkte vi, jag, Janne, Andreas, Amanda och Mackisen till kalkbrottet i Vagnhärad. Så läckert! Har Ni inte varit där så ta en tur dit. Tom jag badade. Lite utomlandskänsla med det klara varma vattnet och alla klippor för dom som gillar att dyka.

Sen blev det ett besök på IKEA. Handlade stekpanna och några ljusstakar. Otippat! Hade tänkt köpa en pajform (slog sönder min förra sist då jag blev väldans arg) men då tyckte Andreas att jag spenderade för mycket så då la jag ner det projektet. Misstänker dock att det enbart var för att han inte är så förtjust i paj och känner sig tryggare om han vet att jag ingen form äger.

Sen hemkomst till Nyköping. Några turer för att alla barn skulle ha med sig grejer till oxle. Sen hem och fixa mat till Hanna som jobbat natt och fortfarande sov då vi klev innanför dörren. Snack, fika och många glada skratt innan det nu är sovdags.

Tack alla Ni som gjorde dagen så mysig och trevlig!!!

SOVA!!!!

Alltså. Kan nån mörklägga hela min dator. Skulle ju sova och så sätter jag mig här...Ska bara kolla lite...och vips så har det gått en timme. Fast jag hittade så mycket roliga klipp så det kan det vara värt. Har Ni tråkigt och inte är helt nöjda med uppdateringen kring Onyx damer kan Ni alltid kolla in på Hannas blogg. Hon har lagt ut filmer från deras cupäventyr i Göteborg. Jag vet inte om det är mig eller dom det är nått fel på men mig roar det löjligt mycket.

Såå coolt



Kom på mig själv med att bara sitta och tok le med mungiporna uppe vid öronen.

Mors & godnatt

God kväll i stugan.
Tänker inte bli långvarig ikväll. Jag ska krypa ner med en nyinköpt tidning och somna tidigt har jag tänkt.

Det regnar som attan ute. Mig gör det inget. Tycker mest det är skönt att den kladdiga värmen försvinner. Nicke & tjejerna är på fjäderholmarna. Hoppas dom slipper allt för mycket regn.

Hörs imorgon då!!!

Hej hopp....

Många andra har semester men jag jobbar. Mycket kvällar den här veckan. Men det är helt okej. Det gör mig inte så mycket. Jag vet att ledigheten kommer (och är längre än vad jag behöver) och det är kul på jobbet. Massor att göra trots att det är lugnt med kunder.

Imorgon kommer lönen och sällan har den varit så efterlängtad. Säger jag inte så varje månad?

Det "nya livet" flyter på bra. Promenaderna blir inte alltid av nu när jag jobbar kvällar men intaget sköter jag näst intill perfekt och jag sover bättre. Blodtrycket har gått ner, kilona minskar och jag mår bättre. Det är skönt att kroppen svarar.
Jag kan det här.

Dags att ta tag i tvätt och hem innan jobbet väntar.


En bra dag

Bra dag på jobbet.
Bra eftermiddag med bonustid med världens bästa Hanna.
Bra kväll med jobb på lägerboendet.
Bra senare kväll med kortspel och trevligt sällskap då Janne & Andreas stod för motståndet.
Bra med en vinst!!!!

Tiden går för fort

Sett en Beck och ätit nattmat. Nu är det bara att lägga sig kvar.
Känner att jag starkt ogillar att sommaren bara flyger iväg. STOP! Jag har inte hunnit med att njuta tillräckligt.

Promis i skogen

Varit ute i skogen en timme. Gick fem km vilket får anses som godkänt. Nicke var med eftersom tjejerna tränade på Brevik. Hann träffa Hanna en snabbis. Längtar STORT efter henne nu. Vi har så mycket att prata om och nu ligger vi efter och det känns. Usch, vad jag saknar henne nu. Men jag tycker det är bra att dom rår om sin pappa nu när han ändå är ledig.

Hade trott att det skulle bli en kvällsutflykt ikväll men den verkar utebli så jag ska ta en dusch och ladda för morgondagen.

Besöka föräldrarna

Ledig idag. Har skjutsat Janne till fotvården. En present från mig. Ibland är jag snäll.

Ska straxt väcka Amanda för frukost och sen blir det en tur till mor och far. Var jätte länge sedan jag var där nu. Dåligt av mig att inte få till dom där besöken oftare. Visserligen har jag jobbat en del nu men ändå. Det ska iallafall bli trevligt.

Sen hoppas jag på en bra dag. Gillar vädret som är just nu. Visst skulle det kunna vara varmare men jag gillar det här att det vräker ner på nätterna och sen när jag vaknar är det sol igen. Vi hade en ryslig tur på loppisen igår. Det utlovade regnet kom först inatt.

Dags att väcka dotter och göra frukost.
Ses då....


Film

Nu blir det film med en av de bästa ungarna på jorden. Amanda och jag ska gosa ner oss i soffan och titta på "skicka vidare". Vet redan att jag kommer älska den! För jag har älskat den varje gång jag sett den. Ett säkert kort alltså!

Jobbar helg

Så är det dags att jobba klart helgen. Helger går bra att jobba. Det är trots allt lite för lugnt på jobbet nu. Det märks att folk väntar på barnbidrag och lön. Nästa vecka lär det ta fart igen då det ramlar in pengar på folks konton.

Efter jobbet är det dags för loppisen. Hoppas det inte regnar som igår för då blir det inte kul att stå där. Men det ordnar sig. Imorgon måndag är jag ledig. Dagen är redan fylld av aktiviteter. Föresten känns det som om hela veckan redan är fylld. Både med jobb och trevliga aktiviteter. Hoppas jag hinner träffa Hanna lite innan dom drar på tur till Kalmar med sin pappa. Igår var dom på Metallica. Nicke har matjord i fickorna och vann biljetter dit efter att ha svarat på några frågor på nätet. Jätte kul.

Dags att måla ögat och trockla på kläderna så jag kan åka och göra mina små timmar på jobbet.


Surkärring-hela dan

Dagen har varit inte så bra. Har varit sur eller skit arg mest hela tiden. En sån dag då det är bästa att inte prata med mig alls.

Kvällen blev mycket trevlig med god mat på ballkongen med Mackisen och Amanda. Dessa båda två trivs jag grymt bra med. Tack goa fina ungar för att Ni finns och för att Ni fick mig att må lite bättre även om dagen varit allt annat än bra.

Imorgon ska jag vakna med ett leende på läpparna.

Avlopp är äckliga!

Hade såå gärna varit helt ledig idag. Men icke. Skulle ha varit det men blev väckt imorse med samtal från jobbet.
Okej. Kommer in några timmar fram emot eftermiddagen.

Hade tänkt att städa och handla under förmiddagen för att sen hinna njuta lite sol under eftermiddagen och kvällen. Nu har jag tokstädat hela lägenheten och handlar på vägen till jobbet för att slippa det efter stängning. Ikväll kommer Amanda och Mackisen. Det hade varit kul att ha varit lite mer närvarande då. De lediga dagarna har inte blivit så många de sista två veckorna. Men så är det. Nu har vi gnällt färdigt! tack och lov gillar jag mitt jobb.

Igår kväll gjorde jag nått riktigt äckligt. Nästan det äckligaste som finns. Nämligen göra rent avlopp. Snusk och elände. Tänkte först att jag skulle kunna leja bort det men så tänkte jag; här längtar man efter herrgård, hus, torp och kan inte änns göra rent avlopp till badkar och tvättställ. Särpning! Sagt och gjort. Det gick bra. Kräktes inte en enda gång trots allt vidrigt äckligt hår. Urk!!!!


Ko-stigar med bil

Efter en riktigt mysig ledig dag igår är det dags för jobb igen.

Igår gick vi slingan ett varv och gick sedan och hämtade lunchen i bilen och käkade pastasallad på klipporna. Vidare tåg vi bilen och åkte halva sörmland runt. Bla. var vi en sväng på Nynäs slott. Lite läckert är det med dessa gamla byggnader och all vacker grönska. Hann också kolla att Källviksbrygga låg kvar. Helt ärligt tror jag vi åkte på varenda ko-stig som finns i området. Men trevligt var det. En snabb fika hos Teta på hemvägen och sen hem och kolla på filmen Rallybrudar. En lättsam film med sina roliga partier. En bra ledig dag med massa innehåll.

Idag är det alltså dags för jobb igen och det känns helt okej att åka och sälja lite dojjor igen.

Må gott alla!

Sovmorgon????

Vaknade halv tolv idag.
Men va sjutton är det som händer? Ställde ingen klocka men hade ju tänkt vakna lite tidigare. Skyller på att om man sover så länge så behöver man sömn.

Ledig idag. Ska ut med picknick korg och försöka njuta av solen och vattnet. Underbart!
Vi hörs senare.

Ung härlig kärlek

Igår den 13 juli firade familjens yngsta sju månader tillsammans med sin bästa pojkvän Mackisen.

Visst är dom fina?



Bilden är tagen på skolavslutningen. När man är så fina då man slutar åttan respektive nian hur fin är man inte då när man tar studenten?

GRATTIS JANNE

Idag flaggar sverige för väldens bästa Karlsson.
Grattis på födelsedagen!



En av mina favorit bilder från resan för två år sedan.

Trött

Orkar inte med nått inlägg ikväll. Varför skriver jag då?

Får berätta om dagen imorgon. En dag som varit bra men som slutade mindre bra.

Ibland undrar man varför livet ska vara såå komplicerat när det kan vara så enkelt!

Lisa Ekdahl

.

Skööna söndag

Vaknat och druckit kaffe. Fick ett samtal från yngsta dottern som behövde tankning av mobilen. Var snäll och gjorde det. Hon ska till Mariefred och jobba idag så jag vill att hon ska vara kontaktbar. Hon berättade om en rolig fest och att hon somnat sju imorse tillsammans med två av festens deltagare. Det är SÅ det ska vara! Det är så jag minns att man roade sig. Det är så det ska vara och trots att man knappt sovit alls under natten så är man strålande glad. Verkar ha varit en riktigt rolig fest. Fick sms från Andreas inatt då han var på väg hem. Han verkade, även han nöjd, med kvällen.

Såå kul att båda tjejerna kan roa sig ihop med vänner i alla åldrar. Tack Hanna för att Du är världens bästa storasyster. Jag älskar Er båda!

Nu är det dags för frulle, dusch och snabbröjning av hemmet innan Loppisen står på programmet. Hoppas på mycket folk och bra försäljning. Hoppas orka hinna med en sväng i skogen efteråt också. Äsch, jag hinner men att jag har kraften att ta mig ner. Måste se till att jag har nått att käka med mig annars kommer jag skylla på det när det står motion på schemat. (drog en sväng i går innan Nicke kom) Har redan sedan tidigare dojjorna liggandes  i bilen. Känner mig själv. Hittar alltid nått att skylla på.
"Jag är hungrig. Jag har inte rätt skor på mig".
Lat och oföretagsam som jag är. Försöker eliminera alla sådana där undanflykter. Mår ju så bra när jag väl är ute i spåret. Igår blev jag omsprungen av två riktiga löpare. Dom flåsade (med all rätt med tanke på deras tempo) så först trodde jag att jag hade ett par brunstiga älgar bakom mig. Men det visade sig att det bara var två ruskigt vältränade killar. Såvida de vara brunstiga eller inte framgick inte!

En lördag ...

En lördag kväll. Hanna har haft 18-års fest med sina vänner vilket betyder; inga föräldrar så långt ögat kan nå. Nicke har därför varit här hela kvällen för att inte störa ungdomarna. En trevlig kväll där vi studerat bostäder in i minsta detalj och ätit en otrolig helgmiddag bestående av falukorv och maccaroner. Ja, det funkar det också.

Nu har Nicke åkt hem till arnö för att se att allt är okej och för försöka sova lite innan han ska jobba i mariefred imorgon. Allt för Onyx. Själv ska jag vara delaktig i loppisen. Även detta för Onyx skull. Vilka föräldrar vi är.....

Avslutningsvis:
-skönt att ungarna haft en kul kväll/natt inom ramarna för vad som är okej.
-tack och lov för att mina barn har en sån bra pappa.

Dags att sova!!!
ZZZZzzzzzz

Ledig

Sovmorgon. Det är ett trevligt ord.

Nu är frukosten intagen och jag ska försöka bege mig iväg för att rota fram saker som ska säljas på loppisen imorgon. Ska försöka göra mig av med en hel del jox som jag inte har nån användning för. Sen ska det bli promenad idag. Hoppas slippa regn. En låång ledig dag. Härligt!

Äta? Sova? Duscha?

Nu är frågan.
WSka jag strunta i kvällsmaten och bara gå och lägga mig? Eller...jag måste nog duscha först.
Men sen...

Tacka för ett tack???

Kan man tacka för ett tackkort?
I sådana fall gör jag det nu.

Tack snälla Anton för det fina kortet.

Lite ont i fötterna

Efter tio timmars jobb är jag trött i fötterna. Blir tio timmar imorgon med. Det är bra men hoppas få sova lite i helgen. Att jobba både dag och natt är lite kämpigt även om dagarna går jätte fort och det är skit kul på jobbet. ( Hanna jobbar även natten som kommer)

Nu ska jag lägga fötterna i blöt!

Pust!

Hemma efter ett kortare arbetspass. Hann dock med en hel del trots den korta tiden. Jädrans vilken fart det blev!

Nu är jag trött och klockan är åtta. har fortfarande inte tagit tag i hemmet. Phu! Undrar om jag ska ge det en timme och se vad jag hinner!!?? Eller är det nått bra på Tv? Bävar redan för natten eller snarare för den avbrutna sömnen. Hanna jobbar "gryning" och jag ska köra henne till skavsta och sen upp och jobba heldag imorgon. Phu! Struntar kanske i att röja....


Tvätt och träning

Ett pass i spåret och fyra maskiner senare. Dags för dusch och sen jobb. Det går undan och det är bra. Fick idag sällskap av Hanna i spåret också. Sällskap och sällskap. Hon drog iväg och sen gick hon hem. Vi är på lite olika stadium när det gäller träning. Fast det är kul ändå!

Svettas som en gris. Det är väl positivt???

Mår gott

Måste bara få säga att jag mår grymt bra idag. Måste bara få säga det...och kanske ramlar tegelstenen ner i skallen innan kvällen. Men just nu är livet riktigt bra.

Vet inte om det är medicinerna som börjar få ordning på mig eller om det är jobbet eller om det är mina bästa barn som gör att jag just idag mår kanon. har inte haft ont i huvudet en enda dag sedan jag började med blodtrycksmedicinen. Det tackar jag för!

Mysigaste kvällen på länge

DOM har fortfarande inte semester! Fastighetsskötarna. Idag roar dom sig med gräsklippning. Till hjälp har dom en gräsklippare som absolut sett sina bättre dar eller åtminstone behöver ses över. Den maler med ett kmärkligt ljud som tom jag fattar inte är friskt!!

Gårdagskvällen blev så mysig då båda tjejerna efter träningen valde att vara hemma. Middag och en massa tv tittande. Vi kollade på Michael Jacksons minnesstund och konserten efteråt. Ang minnesstunden var Broke Shields (stavas det så hon?)  bäst och minst amerikansk. En del talare lät som om dom försökte fånga väljare inför ett val. Blev sjukt berörd då den lilla dottern avslutade det hela. Det kröp i mig. Det kändes så arrangerat. Först stod hon och lekte med sin väska och blev nästan tillrättavisad av sin faster (se ledsen ut unge!)och i nästa stund skulle hon ta ett gripande farväl av sin pappa. Tvivlar inte ett dugg på att hon älskar sin pappa. Det är inte det. Men nog hade hon kunnat slippa och stå där inför alla och göra nått som hon förväntades göra. Usch! Beklämd. Låt barnen vara.

Konserten skrattade vi oss faktiskt igenom. Han är bra Michel men vissa saker blev så makabra. Fällde en eller annan okänslig kommentar vilket tjejerna tyckte var hysteriskt rolig. Vid ett tillfälle åkte han i nån skylift och nån sa "men åh va läskigt, om han ramlar där dör han ju bergis".
Kunde inte låta bli och uppysa mitt sällskap att det spelade liksom ingen roll längre. För nu dog han ju ändå.

Hade tänkt att sova tills jag vaknade idag men jobbet ringde. Det var sjukt så nu blev det ingen ledig dag. Men jag ska bara jobba några timmar framåt kvällen så det är lugnt. När jag väl vara vaken kunde jag lika gärna sätta igång och tvätta så det är det som roar mig just nu.



Fotmassage

Nu ska jag utkräva min rätt.

Jag har lagat maten och diskat. Då är det bara rätt att få nått tillbaka, eller hur??
Jo, just det och vad passar då bättre än att tvinga barnen massera mina trötta fötter??!!

Hehe!!!

Jobb...men nu ledig

Jobbat...Nu ledig en dag. Trots att det är kul på jobbet känns det som om jag behöver en dag att ladda om på. Ska försöka återta befälet över mitt hem. Tappade det någonstans i helgen då det var för varmt att göra nått nyttigt. Var bara på jobbet och på femöre. Det märks här hemma....

Nicke, Janne och Andreas är i fjällen och fiskar. Enligt senaste rapporten mår alla tre prima. Frågan är om dom någonsin vill återvända till dessa breddgrader. Jag förstår dom. Lugnet och allt det vackra där uppe gör gott för själen.

Både tjejerna bor här och det är trevligt. Hanna har varit väldans kärleksfull ikväll. När jag påpekade detta sa hon; njut!
Misstänker att det betyder ungefär; Njut så länge det varar......

Rutinerat

Jobbat ytterligare en dag. Gick bra. Skulle kunna jobba hur mycket som helst just nu. Fixade mat när jag kom och nu har jag lyckats sova ett tag. Rutinerat. Nu kommer jag inte kunna sova inatt. Sånt är livet!

Dagens hyllning

Jag är skit trött. Jag har jobbat nonstop känns det som. Först vanliga jobbet sen loppisen och sen hämta barn och fixat mat och sen röjt köket och duschat. Sitter för första gången ner idag!

Känner mig nöjd men ändå står jag verkligen i skuggan av helgens ONYX hjälte. Dagens inlägg tillängnas helt och fullt denna otroligt duktiga och roliga tjej. Vi jobbar skit bra ihop, vi tycker inte alltid lika och vi har våra diskussioner men vi har samma mål och i slutet blir det vi gör oftast riktigt riktigt bra. Precis så som det ska vara i ett team.

Hon har under helgen haft pass i kiosken på Rosvalla, servat våra boende mer än bäst och dessutom deltagit på kvällens loppis. Varje dag från fredag till imorgon måndag (då hon checkar ut våra gäster) har hon lagt ner otroligt många timmar på jobb som hon själv inte tjänar en krona på. Och allt detta för ONYX räkning. Grymt bra jobbat Helena!!!

Nu ska jag slagga. Om några timmar ska Hanna iväg på jobb och jag ska köra henne. Klockan nio imorgon ska jag själv befinna mig på jobbet pigg och glad. Dags att ta tillvara på de timmars sömn jag jag kan få.

God natt!

Jag lever

Jodå jag lever. Ska straxt åka till jobbet. Sen blir det loppisen på Ramdalens IP. Full fart.

Både fredag och lördag kväll har det kommit en skur men sen varit fint. Vi har tillbringat tiden ute på femöre. Käkat och myst. Igår badade ungdomarna i säkert en timme. Algerna var borta och det var underbart fridfullt. Förutom för Amandas gälla vrål då hon är en riktig hare då det gäller sjögräs och stora fiskar. Ett tag trodde hon nog att det skulle komma ett gäng sälar och göra henne sällskap också.

Dags att åka till jobbet.

Vi ses!

Svettig & kladdig

Jaha ja.
Nyduschad och lika äckligt svettig igen. Urk!
Har fixat inför norrmännens ankomst. Varit ute vid Jögersö och travat runt oxå. Hade inte gjort nått om det regnat. Det stod helt still i skogen och där solen lyste kändes det som om luften var helt slut. Men nu är det gjort iallafall.

Måste hitta på nått under kvällen. Ute. Regnar det så gör det. Inne kan vi iallafall inte sitta och just nu skiner iallafall solen.

Jaha...då kör vi!

Dags för att ta tag i dagen.

Ska städa trappen till grannen. Träffa Helena för att fixa frukost till helgens gäster. Ta en vända förbi boendet och kolla så allt är okej. Ta promenaden (som ska numer är lika viktig som att ta sina mediciner) ute vid Jogersö. Hoppas det inte är för varmt.

Hoppas hinna handla lite också innan Norge gästerna ska checkas in. Ikväll kommer Amanda & Mackisen hit. Skulle vilja ta med dom ut till femöre och käka på klipporna. Får se hur det blir med den saken. Folk pratar om sämre väder. Ska det bli regn? Idag eller under helgen? Det är klibbigt varmt. Känns som åska.

Snuvad på sovmorgonen

Gårdskarlarna har INTE gått på semester än. Det fick jag minnsann erfara idag då dom drog igång med en av alla sina älsklingsmaskiner och soppade/tvättade gårdarna. Det är ju jätte bra att dom gör fint. Men måste dom varje dag använda sig av saker som låter? Tidigt på morgonen, när folk vill ha lite sovmorgon. Tur att Hanna är i Göteborg. Hon skulle blivit galen.

Jag har en egen teori om att det är synd om dom. Dom fick säkert inte ha några roliga, ljudliga leksaker som drevs av batterier när dom var små. Dom hade säkert föräldrar som hatade ljud. Därför måste dom få ut det behovet nu med hjälp av traktorer, trimmer och hörgtryckstvätt. Jag försöker vara förstående. Men det är svårt klockan 07.00!!!

Just det...

Kom på en sak eller snarare två.

För det första.
Jag är sugen på rökta räkor.

För det andra.
Det finns en bra bra sak med oxelösund. Det finns väldigt få myggor här.
Blåser dom bort möjligen?

Jobb och skitsnack

Är verkligen värdelös på att uppdatera bloggen nu. Jobbar och håller mig hemifrån så mycket som möjligt. Blir galen på att vara inne i den här lådan.

Jobbade till sju ikväll och drog sen och grattade Nicke som fyller år idag. 29 år för femtioelfte gången typ. Fikade och snackade skit bla med lite gamla grannar. En skön kväll. Passade på att pussa på Amanda massor också. Längtar efter mina tjejer nu. Dom fattas mig!

Nu har jag knölat i mig en omelett och ska försöka ta mig till sängen. Är trött men undrar om det går att sova i den här värmen. Måste väl iallafall försöka!

Hörs då!

Jordgubbar!!!

Vill sälja lägenheten bums och köpa hus.

Men eftersom det inte gick att ordna just ikväll blev det en tur till jordgubbslandet istället. Åt middagen i landet och så ett gäng till under kvällen. Alla vet att jordgubbar är vätskedrivande. Detta faktum ihop med min medicin mot det höga blodtrycket kommer med all sannolikhet gör att jag får springa på toa hela natten.

Bra tänkt Monika!

Hur som helst blev det en trevlitg kväll, vilket jag nog behövde.

Vänförfrågningar

Så där ja. Nu har jag fått litre saker att fundera på.

Passade på att besöka Jogersö när jag ändå var ute. Tog en vända runt spåret. Riktigt fint faktiskt. Blev sugen på att bada. Nu är det lunchdags.

Facebook håller på att näsla sig in i mitt liv. Jag är tjurig. Försöker vägra. Men när vänförfrågningarna ramlar in i mailboxen är det svårt. Hur tackar man "nej" till vänner liksom??? Men om man blir vän och sen aldrig använder eländet då är man väl inte nån bra vän eller? Hm! Det finns nån som tänkt till här. Nån som spelar på ens dåliga samvete och som vet att alla vill vara bra vänner. Fast år andra sidan är nog "vän" i det här sammanhanget inte alls vad jag kallar vän i det vanliga livet.

Får gå nån kurs för att få veta vad jag ska ha den där ansiktsboken till.

Bättre humör kom med regnet!?

Det är en bättre dag idag. Fast det har regnat en skvätt. Ska ner till Hälsoverket en sväng nu och se vad vi kan komma fram till. Gillar att gå dit så det blir nog bra.

Ha det så bra så länge....

RSS 2.0