Måndag...Okej!

Ny måndag. Det är okej med måndagar när det har varit en bra helg. Å det har varit en bra helg. Full fart från morgon till kväll.

Lördagen gick helt i innebandyns tecken. Damerna hade seriestart på Ramdalen. Tjejerna vann över Flen med 4-0. Ganska klara siffror men det hela avgjordes inte förens i sista perioden. Skönt för yngsta dottern som höll nollan i sin första hela seriematch med damernas A-lag. För egen del bar det av till sporthallen innan matchen var slut eftersom vi hade kiosken. Under tiden jag bryggde kaffe och kokade korv så spelade H3 9-9 med Janne i målet. Helt okej enligt mig med tanke på att veckan inför matchen varit kaosartad då man fått besked om krångel med en massa övergångar. Ibland tror jag innebandyn med dess regelverk gör mer skada än nytta.

H1 vann senare över Älvsjö klart och stort. Härligt! En riktigt bra dag i sporthallen blev det. Trivs ypperligt med gänget runt kiosken som alla är ambitiösa och seriösa men som också har en stor portion humor vilket gör allt så mycket lättare. Gick hem från hallen och var riktigt nöjd med dagens dagsverke.

Söndagen ängnades åt först H5's match mot Rosenlund. En trist historia. Stor vinst dock med 14-1. Tror och hoppas att H5 höjjer sig många snäpp då man får möta bättre motstånd. Måste vara svårt att spela mot några som har sex spelare plus målvakt med sig. Ett lag som dessutom tränat i hall två gånger innan match då deras egen hall brann ner. Matchen var liksom avgjord innann den börjat. Fast år andra sidan kanske man kan kräva lite mer "rulla boll" istället för att enbart vara ute efter att själv få göra mål. Men nu är det igång och det blir en spännande säsong.

Efter match och kanelbullar hos Nicke drog jag hem och sov. Var därför pigg igår kväll och fick en massa grunkor gjorda. Fixade material till kiosken och fick en massa nya ideér. En del bra och en del kanske lite mindre genomtänkta när man synar dom i sömmarna. Men det är väl det som är bra. Ösa på och sen sovra.

Det är mycket Onyx just nu. Men det är kul. Många av oss har fått nån slags nytändning och vi har mestadels roligt. Grunden till så mycket. Glädje och stolthet.

Undrar om ovan kan funka i tvättstugan också?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0