Grattis till Mackan!

Kvällen har hunnit bli natt. Lägenheten bjöds på storfrämmande ikväll.

Först avnjöts middag med Amanda, Mackan, Andreas & Janne. Sen ramlade Hanna in med Linus, Markys & Anna. Härligt! Kastade ihop lite fikabröd och sen myste vi i köket runt köksbordet tillsammans. Sånt som jag gillar!

Hörde i öronvrån att Sverige gick vidare till finalen. Jag hör till dom som tycker bidraget är fantastiskt ,så det vara bra. Men under dagen har jag bara fått höra om fusk och trams. Vissa länder köper sig fria från kval och Sverige går alltid vidare för vi har svenskar i produktionsbolaget.

Kan inget få vara på riktigt? Det var väl tillräckligt illa att alla grannländer röstar taktiskt och bara på varandra. Nu ger jag ingenting för tävlingen. Den som kommer tvåa kan lägga silvermedalj på scenen och gå därifrån i protest. Så som man gör om man är en förnedrad bortdömd brottare från Sverige. Det är ungefär lika intressant!

Nått annat som är kul är att H3's träningstrupp nu tagits ut. Tror visserligen inte riktigt att det blev som ledningen tänkt sig då man inför tryouten som var i helgen trodde det skulle komma flera gamla spelare än det gjorde. Truppen som nu tagits ut är ung, mycket ung. Tror nästan att man kan betrakta det som ett juniorlag. Flera 93:or och 94:or tog chansen i helgen och tog också en plats i truppen. Om man enbart ser till deras ålder så kliver dom upp i seniorinnebandy tre-fyra år tidigare än annars. Tror att det är bra om man klarar av att ta hand om dom och deras talang på rätt sätt. På sätt och vis krävs ännu mer kunskap från ledare och tränare när det handlar om yngre spelare. En av de unga hjältarna är Amandas pojkvän Mackan och vi är så glada för hans skull. Han är tuff!!! Måtte han få behålla sin spelglädje och sin härliga ödmjuka inställning.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Brottare

2009-05-13 @ 07:30:00
Postat av: Monika

Självklart...BROTTARE!!!!

Har ändrat...I ivern skrev jag fel.

2009-05-13 @ 12:58:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0