Galet bra dag

Åh, vilken underbar dag det varit.
Amanda och jag började med lite affärer, fortsatte till Bron och åt middag där. Hanna kom till ÖB efter avslutat jobbpass. Hon var galet trött men på ett vansinnigt bra humör. Likt en smått berusad person genomled hon eftermiddagen med återkommande skrattanfall med eller åt sin lillasyster. Oftast när de där båda är så där tokigt skrattiga kan jag inte låta bli att hänga på. Man kan inte vara vuxet tråkig och det är inte ens nån ide att försöka styra upp någonting. Dom vägade gå ur affärer om dom inte fick godis dom fått som små, och färden avslutades med att Hanna vägrade att gå ifrån bilen och in utan helt enkelt la sig på parkeringen i ytterligare ett hysteriskt skrattanfall. Hon var lite trött!!!!

Väl hemma, bytte vi kläder och sen ut till Femöre med Janne, Andreas,  Malin & hunden Hugo. Det är så här helger & ledighet ska vara.

Vägrade nästan att åka hem när vi legat på klipporna i flera timmar. Jag borde bo vid vattnet, på landet. Att kliva in i en lägenhet en underbart vacker vårkväll (även om klockan var nio) är för mig som att bli intvingad i en cell vid en påhittad läggningstid. Men efter att sällskapet lovat mig att jag får åka ut imorgon igen så gick jag motvilligt med på att åka därifrån.

Sen vi kom hem har jag hunnit fixa mat och så har vi spelat en vända kort. Hanna droppade dock i säng tidigt eftersom hon har ytterligare ett jobbpass i natt.

Nu ska jag sova!
Tack alla bästa för en underbart härlig dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0