"Rump & Pump" fick stark VG!

Så där ja. Nu har vi varit hos underbara Ulrika & coola Fredrik. Diabetesteamet i Nyköping som är dom bästa man kan tänka sig. Amandas värden var mycket bra den här gången och vi är nöjda och peppade, både hon och jag.
Fredrik, doktorn gjorde en häftig sorti när vi skilldes åt. Då tog han fram en liten sparkcykel han haft gömd i ett hörn och så drog han iväg som en dåre i korridoren med rocken flaxande. Amanda och jag fnissade förtjust i smyg. Kan ge mig den på att han snott den ur barnens lekrum. Men det kan det vara värt för tänk så glada alla barn ska bli när doktorn kommer farandes och frågar om dom vill låna hans leksak. Ja, han så cool. 

Tänk så fantastisk svensk sjukvård är när allt fungerar och rätt människor hamnat på rätt stolar. Ulrika och Fredrik var dom som vi mötte första gången då vi fick beskedet att Amanda fått diabetes. Det var påsken för snart två år sedan. Dom tog hand om en sjuk ledsen liten tjej och om två chockade och förtvivlade föräldrar. Dom såg till att vi kom till Eskilstuna och att Amanda fick bästa tänkbara akuta hjälp. Sen dess har dom funnits där.
Tycker det är så häftigt att dom varit med från start. Vi har aldrig behövt berätta för nya personer om hur det har varit. Dom vet och dom förstår. Dom är guld värda, båda två! Dessutom har dom ett så mysigt arbetssätt. Ulrika börjar och sen tar Fredrik över besöket. De känns aldrig stressigt utan vara lugnt och trevligt och dom ger iallafall oss skenet av att dom har all tid i världen för just Amanda.

Känner ofta en enorm tacksamhet över all hjälp Amanda får och har fått. Betalar gärna mer i skatt om jag vet att det är till sånt här pengarna går till.

Kommentarer
Postat av: Anette

Och om du inte betalar.....då kommer jag, inkassotanten....

2009-02-12 @ 12:44:13
URL: http://tette1958.blogg.se/
Postat av: amanda ekman

vad skönt att ni fått så bra bemötande!!!och vad skönt att värdena var bra!!!:) kram på dig!

2009-02-12 @ 21:12:25
URL: http://aekman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0