Kvälls Resumé

Klockan är midnatt och dom flesta sover sött i sina sängar.
Passar på att säga God morgon till dom som läser detta efter en natt sömn.

Snabb resumé.
Bilen hemma. Styrelsemötet genomfört. Barnen har tränat och fått mat.

En lite längre version för den som vill veta mera.

Bilen blev färdig hos meckar killen ikväll. Nu är alla rör bytta och lamporna i skyltbelysningen lyser så fint. (Har antagligen inte fungerat sen jag köpte Pärlan av min kära syster eftersom jag fick påpekande om det på förra besiktningen men lyckats glömma att fixa det) Det blev lite dyrare än jag räknat med men ändå hur bra som helst.

Bara för att jag inte ska slå mig till ro och tro att allt är frid och fröjd så var det "nån" som idag tittat på mina vinterdäck och påstod att dom nog inte gjorde så stor nytta längre. Låtsas som om jag inte hörde...Tror Ni det hjälper??
(Söta pappa. jag vet vad du tänker. Det ordnar sig)

Sen har jag varit på budget möte med husets styrelse. Ett trevligt möte där vi filade på det sista i budgeten som ska in i slutet av månaden. Ruskigt mycket siffror men vi lyckades till sist få till en bra balans mellan in och utgifter.

Dessutom har jag hunnit skjutsa och hämta tjejerna på Ramdalen. Amanda tränade med både D2 & D3 så hon var riktigt trött nu ikväll. Hon är duktig den lilla tjejen. Hon har snackat med sin läkare idag och fått lite nya direktiv på insulin mängder. Sen bestämde hon sig för en grön pump som dom ska beställa hem och sen blir det lite nya saker för oss att lära oss. Ska bli spännande och förhoppningsvis tycker Amanda att det blir smidigare utan alla dessa sprutor.



Ungefär så här ser en pump ut. Som en liten liten mobil. Slangen som går från apparaten fästes i magen där insulinet med hjälp av en liten tunn plastslang förser kroppen med insulin. Amanda fick prova pumpen när vi var hos sköterskan sist. Hon är grym på att fatta hur allt funkar. Hon är snabbare än snabbast på det här med mobiler, kameror och datorer så det lär iallafall inte bli nått problem för henne att sköta själva mekaniken. Måste vara något hon ärvt av sin pappa.

Nu ska Monika krypa ner och sova sju kvart i timmen så jag är glad och pigg imorgon.

Sov gott alla Ni som fortfarande är vakna!

Blogga lugnt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0