El är inte riktigt min grej...

Jag tror alltid att jag kan nästan allt bara jag anstränger mig tillräckligt mycket.

För att uttrycka mig snällt så gick det så där att laga lamporna i badrumsskåpet. Jag bytte de små rackarna men inte blev det ljusare för det. Nää...för det var tydligen inte i lamporna det var trasigt . Nu måste jag köpa en ny transformator. Hm!! Kommer bergis sluta med att jag får köpa nytt skåp. Men jag ger inte upp....Synd bara att jag inte kunde få stryka några grejer från listan idag. Hade kommit närmare min roliga renovering då.

Trots att jag lovat mig själv att INTE påbörja eller handla några nya grejer förens jag gjort klart Göra Listan så gjorde jag det idag. Jag köpte en ny matta till vardagsrummet! Fast det räknas liksom inte på riktigt eftersom att jag hade ett presentkort från i julas som jag faktiskt var nästan tvungen att utnyttja nu. Tack snälla Anni och Kurt. Mattan blev så fin...

En annan mycket kul händelse från dagen var att Hanna dök upp och käkade kvällsmat innan träningen. Såå mysigt att få träffa henne en stund även om det blev en kortis. Bonustid med mina tjejer förgyller verkligen dagen!

I stora drag har det varit en mycket bra måndag! Har skrattat väldigt mycket. Dessutom tog jag tillbaka titeln som stormästare i 2-mansvist. Sånt värmer.

Nu ska jag borsta tanden och sova för att orka limma kabelkanaler imorgon. Va kul det ska bli!
(undrar vem jag försöker lura)
God natt!

Kommentarer
Postat av: Janne

Tillfällig mästare bara

2008-11-04 @ 16:42:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0