Sjuk värld

Vi är allt lite klena här idag. Hanna har det nog värst. Men vi har alla tre ett långsamt tempo idag. Vi rör oss i slowmotion och allt får ta tid. Vi till och med pratar långsammare än vanligt. Antagligen för att hinna med att förstå vad vi själva ska säga men också för att den som lyssnar ska hinna med att höra. Vi är matta. Det är lite synd om oss. Minst synd är det om mig som fortfarande är rätt pigg.

Hanna stackarn tog bussen in till stan nu. Det är vansinnigt, jag vet. Men tydligen blir dom straffade om dom inte är med på en muntlig redovisning i svenskan imorgon och tvingas då göra ett extra arbete. Nu skulle dom gå igenom allt lite fort och sen kommer hon väl släpa sig till skolan imorgon bara för att göra just den redovisningen. Fattar att hon inte vill ha mer att göra än hon redan har.

Ikväll är det idrottsgalan. Hoppas den kan vara lite mysigare än andra galor. TV:n känns nämligen som ett lagom jobbigt alternativ som sysselsättning ikväll. Antagligen får väl Zlatan alla priser i vanlig ordning. Försöker komma ihåg vilka andra som kan ha gjort stora prestationer. Minns nästan inga. Var 2008 ett ovanligt klent år för våra svenskar?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0