Vaken? Självklart!

Japp. Tredje morgonen den här veckan jag blivit väckt av dessa fantastiskt, flitiga fastighetsskötare och deras maskiner. Det är verkligen underbart! Tur att Hanna är i Grekland. Hon skulle bli tokig!

Badade och fikade på femöre efter jobbet igår. Där ute är det iallafall lugnt. Det enda som kunde störa var ett gäng med illrar som vid lite efterförskning visade sig vara minkar. Tror det var fem stycken som roade oss med sina konster bara några meter ifrån oss. Trodde dom djuren var skygga. Men det här var nog nån typ som socialiserats av alla besökare och numera inte tyckte människan verkade speciellt farlig längre. Dom är rätt söta men efter att ha fått rapport från en kunnig expert förstod vi att dom är så lagom söta när dom får föröka sig fritt och härjar runt ute på öarna och käkar upp fåglarnas ägg. Varför gör man ingenting åt det???

Hur som helst. Femöre är fortfarande ett av smultronställena på jorden och även igår var det varmt i vattnet. När jag blir gammal ska jag bo vid havet och med hjälp av rullatorn ska jag knalla ner till bryggan och ta mig ett morgondopp. Inte bli väckt av maskiner.

Nu är det dags att ta sig till jobbet för veckans sista arbetsdag. En heldag som slutar först vid stängning.

Ha en bra helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0